30-jarige Alex op slag dood na aanrijding in Paramaribo – Video’s – Politie Suriname

Alex Mahabier verkeer Paramaribo Amsterdam

Let op: De beelden kunnen emotioneel overkomen. Alex is overleden na een verkeersongeval te Blauwgrond Paramaribo. Helpen jullie mee met condoleren van de diepbedroefde familieleden en vrienden?

Lees het officiële bericht van de politie en bekijk de video’s erover. De overledene was NIET in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. #verkeer #Suriname #politie #Paramaribo #goedereis #rijbewijs #geenrijbewijs #Blauwgrond

30-jarige Alex

Politie Suriname schreef: Eenzijdige verkeersongeval met dodelijk afloop. De 30-jarige autobestuurder M.A. heeft in de morgen van dinsdag 27 februari 2024 bij een eenzijdig verkeersongeval ter hoogte van de SWM aan de Constant Vredestraat te Blauwgrond het leven gelaten.

Verkeer Paramaribo

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op de voornoemde locatie. Bij aankomst constateerden de wetsdienaren dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging, waarbij M.A. over de Commissaris Thurkowweg reed en ging in de richting van de Constant Vredestraat.

In een flauwe bocht ter hoogte van de SWM verloor de automobilist vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam vervolgens tegen een stilstaand voertuig aan en was vrijwel op slag dood.

Geen rijbewijs

Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. De schade aan het voertuig is aanzienlijk en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het verkeersslachtoffer M.A. was ook niet in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van M.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Dit verkeersongeval is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Alex Mahabier verkeer Paramaribo Amsterdam
Foto binnengekomen via Facebook. Het zou hier gaan om de 30-jarige Alexandro Mahabier. ook bekend als Alex.

Video’s
Bekijk ook de video’s. Let op de beelden kunnen emotioneel overkomen:

Lees ook:

Welkom bij FamilieNieuws Beri
Het grootste uitvaart platform voor Nederland & Suriname
Beri | Gezondheid | Anonieme verhalen | Check onze uitvaartgids
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.