Nederlandse militair dood tijdens snorkelen op Curaçao – Buitenlands Nieuws

Nederlandse militair dood Curaçao snorkelen

Wat een vervelend nieuws. Een Nederlandse militair is levenloos aangetroffen op Curaçao. Hij raakte vermist tijdens het snorkelen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Voorzichtig iedereen. Een trieste gebeurtenis. Zeker voor zijn familie die in Nederland is. We wensen hen allemaal sterkte. #militair #Nederland #Nederlandse #Curaçao #snorkelen #Nederlander #nieuws #buitenland

Triest nieuws vanuit Curaçao. een Nederlandse militair van de Koninklijke Landmacht is overleden tijdens het snorkelen bij Playa Porto Marie. Dat heeft het Ministerie van Defensie in Nederland gemeld. Een dag die begon met zon en zee eindigde in een onvoorstelbaar verdrietig moment. Vooral voor zijn familie in Nederland en uiteraard voor zijn collega’s op het eiland.

Na een vermissingsmelding op maandag 26 februari werd er direct een uitgebreide zoektocht gestart door de Kustwacht Caribisch gebied. Ze zetten alles op alles met een kustwachthelikopter, een DASH maritiem patrouillevliegtuig, een Metal Shark-vaartuig en marine duikers. Helaas werd de militair enkele uren later levenloos aangetroffen.

De Nederlandse militair was gestationeerd bij de compagnie in de West, en er wordt nu serieus onderzoek gedaan naar de oorzaak van dit tragische incident. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie en vrienden veel power met het verlies. Geef het door aan belangstellenden.

Lees ook:

Nederlandse militair dood Curaçao snorkelen
Voorbeeldfoto

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform | Nederland | Suriname | Vakantie | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop

Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. Volg jij ons al?