Te koop: Huis met overdekt zwembad te Kwatta – Wonen in Suriname

Huis met zwembad te koop in Suriname - huis kopen u

Altijd al gedroomd van een supermodern huis dat van alle gemakken is voorzien? Inclusief zwembad? Bekijk dan de fantastische video van Surgoed. Deze hoogbouw woning in gated community staat namelijk te koop! Wil je ook een huis kopen in Suriname? Check it out.

P.s. als je het niet kunt/wilt kopen kun je er wel even van dromen, toch? Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname! #huiskopen #huishuren #binnenkijken #woneninSuriname #hureninSuriname #emigreren #relocate #Suriname #Nederland #makelaar #realestate ##Surgoed #Hoogbouw #Eigendom 

Dit is een artikel van de categorie
Wonen in Suriname
FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.

Luxueus en veilig wonen in Suriname? Dat kan zeker! Check out dit geweldig huis te Kwatta, Paramaribo. Het gaat om een aantrekkelijke hoogbouwwoning met 4 slaapkamers. Je kunt vanuit het huis ook genieten van een adembenemend uitzicht op een meer. Oja, het huis heeft een indoor zwembad. Hoe luxe is dat? Het huis is goed beveiligd met dievenijzer, alarmsysteem en bewakingscamera’s.

Wil je ook een huis kopen in Suriname?

Ben je opzoek naar een pareltje in Suriname? Of wil je gewoon even lekker dromen? Bekijk dan onderstaande video. Geef het door aan je vrienden en familie in Nederland en Suriname.

Bekijk de video


Huis kopen in Suriname.
Bekijk alle overige informatie over deze woning op de website van Surgoed. Klik hier.  
Of Bel Surgoed Makelaardij NV +597 – 422 644

Lees ook:

Huis met zwembad te koop in Suriname - huis kopen

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise. 

We zijn het grootste Familie, Travel, Lifestyle & Uitvaart Platform voor Nederlanders en Surinamers. Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. Volg jij ons al?