Eva Simons woog 115 kilo en is nu 44 kilo afgevallen in 1 jaar – video – afvallen

Eva Simons is afgevallen video stil

De 39-jarige Eva Simons straalt aan het begin van dit nieuwe jaar. Ze is namelijk 44 kilo afgevallen. Lees wat ze heeft gedaan en kijk naar de #beforeandafter beelden. Geef het door aan geïnteresseerden. Zou jij ook willen afvallen? Ikke wel hoor.  #afvallen #dieet #EvaSimons #Suriname #zangeres #afgevallen #goedevoornemens #Nederland #bloedsuikerdieet

Dit is een artikel van de categorie
Afvallen & Starlife
FamilieNieuws! Hét Surinaams Lifestyle Magazine van Denise.

In Beau Monde vertelt de Nederlandse ster met Surinaamse roots enthousiast over haar transformatie, waarbij ze niet alleen fysiek, maar ook mentaal merkt dat het haar ontzettend goed heeft gedaan.

De knappe Eva begon op 1 januari 2023 met afvallen om zich ‘beter te voelen’. Haar deelname aan Expeditie Robinson fungeerde als extra motivatie, Ze verloor in ongeveer drie weken maar liefs acht kilo. Haar dochtertje Rosie en het verlangen om weer actief met haar te kunnen spelen, waren belangrijke drijfveren.

De zangeres, nu 71 kilo, ervaart niet alleen veranderingen in haar fysieke welzijn, maar ook in haar relatie. “Mijn man ziet nu voor het eerst dat ik echte lingerie draag. En ja, dat waardeert hij zeker.” Vertelt ze aan het blad.

Naast het gewichtsverlies nam Eva ook afscheid van haar kenmerkende oranje kuif. “Die kuif gebruikte ik als een soort masker, maar nu heb ik dat niet meer nodig. Ik voel me zelfverzekerder en kan echt mezelf zijn.” You go girl.

Wat heeft ze gedaan?

Eva die ADHD heeft weet dat ADHD’ers sneller een verslaving voor drank, drugs en eten kunnen creëren. Op een gegeven moment dacht ze: ‘Misschien ben ik verslaafd aan suiker’. Ze stuitte toen, na wat onderzoek, op het “bloedsuikerdieet.” Op 1 januari 2023 begon ze daarmee met een gewicht van 115 kilo. En nu, een jaar later,  weegt ze 71 kilo. You go girl!

Ook meedoen? Koop hier het boek op Bol.com

Eva Simons is afgevallen video stil
Videostil

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Steven Kalousis (@djsk28)

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Surinaams Lifestyle Magazine van Denise. 

We zijn het grootste lifestyle, Familie, Business en uitvaart platform voor Nederlanders en Surinamers. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Volg jij ons al?