21-jarige Etiene Ronokarijo uit Suriname overleden – foto’s – Beri

Etiene Ronokarijo Suriname Nederland beri gh

Hij werkte bij Restoran Bibit. En was de zoon van Martin Ronokarijo en Mangkoeredjo Anisca. De knappe Etiene Ronokarijo uit Suriname is zeer tragisch om het leven gekomen. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De uitvaart is MORGEN, zaterdag 9 december 2023, in Suriname. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Etiene Ronokarijo uit Suriname

In elke ster die twinkelt aan de nachtelijke hemel,
Glimlacht hij neer, als een stralend, liefdevol teken.
Zijn reis mag dan eindig lijken, zijn liefde blijft bestaan,
Voor altijd 21, in onze harten voortaan.

Beste Vrienden En Familieleden, Met diep leedwezen maken wij bekend dat op een zeer tragische wijze is heengegaan onze innig lieve zoon, broer en broertje.

Ronokarijo Etiene W.

Geboren op 24 november 2002
Hij heeft hij ons verlaten op 7 december 2023
In de leeftijd van 21 jaar

Uitvaart

Begravenis zal plaatsvinden op de openbare begraafplaats Javaweg op zaterdag 9 december 2023. Afscheid ten huize Ronokarijo te Lelydorp, Javaweg B.r 270. Afscheid kan vanaf 8 uur s’morgens. De stoet vertrekt om 15:00 uur.

Namens de ouders:
Martin Ronokarijo en Mangkoeredjo Anisca
Broers en zusje
Ronokarijo Sewensen, Ronokarijo Kivensky & Chelli-Ann

Foto’s

Bekijk in onderstaande video de gedeelde foto’s van Etiene Ronokarijo uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Etiene Ronokarijo Suriname Nederland beri gh


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook