36-jarige Kishan Khoesial uit Suriname is overleden – video’s & livestream – Beri

Kishan Khoesial Suriname Nederland beri

Wederom een veel te jong verlies. Helpen jullie mee met het condoleren van de verdrietige nabestaanden van Kishan Khoesial uit Suriname?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Bekijk ook de livestream. Let op: De beelden kunnen emotioneel zijn. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power met het verlies.

Kishan Khoesial uit Suriname

Jouw lach, een echo in ’t hart bewaard,
De leegte voelt als een donkere haard.
Een engel in de lucht, nu vrij en ver,
In liefde blijf je, broer, bij ons, altijd, waar.

Kishan Khoesial

Geboren 11 maart 1987
Overleden 1 december 2023
In de jonge leeftijd van 36 jaar

Uitvaart

De uitvaartdienst en crematie van Kishan was op donderdag 7 december 2023 in Suriname. Scroll naar beneden om de livestream te bekijken

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van Kishan Khoesial uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Bekijk hier de livestream:

Lees ook:

Kishan Khoesial Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook