19-jarige Jonathan Karwofodi uit Suriname overleden – foto’s – video’s beri

Jonathan Karwofodi Suriname Nederland beri

De 19-jarige Jonathan Karwofodi is vredig ingeslapen. Hij leed aan het zeldzame syndroom van Sanfilippo. Hij was ziek, maar omringt door heel veel liefde. Als enige jongen tussen zijn zussen. Bekijk de hartverwarmende video’s. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: VANAVOND is een singi neti te Matta. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en video’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen papa, mama, zussen en een ieder veel power met het verlies. #sanfilippo

Jonathan Karwofodi uit Suriname

Jezus zeide:  Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.
Johannes 11:25-26

Jonathan Isai Willem Karwofodi

Geboren 28 maart 2004
Overleden 4 december 2023
In de leeftijd van 19 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor de details:

Jonathan Karwofodi Suriname Nederland beri

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Jonathan Karwofodi uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Overige video’s

Luister hier naar zijn verhaal:

[Foto oa van Surinjama Jaran’nymbo en Young Creator Photography]

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook