Onze moeder Laura Roije uit Suriname is overleden – foto’s – Beri

Laura Roije Suriname Nederland Beri

Mama luku now yu gwe, wi de firi sari di yu libi wi. Met deze woorden maken de diepbedroefde kinderen het overlijden van hun moeder Laura Roije uit Suriname bekend.

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Laura Roije uit Suriname

Mama lobi mama luku now yu gwe, wi de firi sari di yu libi wi. Wi no kang du noti Gado wani so, fu ju go na hemel drape ruste deh.

Met heel veel pijn en verdriet in ons hart maken wij bekend dat van ons is heen gegaan onze lieve Moeder, groot en schoonmoeder

Laura Emelie Georgine Roije

Zij werd geboren op 11 mei 1937 te Paramaribo en de Heer heeft der terug geroepen naar huis op 01 december 2023.

Uitvaart

De gebruikelijke singi neti is op zondag 10 december 2023 van 20:00u-24:00u aan de Fajadjanstraat no 86 te Flora A

De uitvaartplechtigheid is op maandag 11 december 2023. Van 13:45-14:30u kunt u afscheid nemen aan de Fajadjanstraat no 86 ten huize van de overledene. Wij vertrekken om 14:30u vanuit de Fajadjanstraat no 86 richting Mariusrust begraafplaats aan de Dr. Sopie Redmonstraat. Ook daar kunt u afscheid nemen van 15:00u-15:30u. Uitvaart dienst is van 15:30u tot 16:30u. En laatste afscheid is van 16:30u tot 16:45u. Om 17:00u zullen wij onze lieve moeder, groot en schoonmoeder begeleiden naar haar laatste rustplaats.

Sribi Switi Wi Mooi Lobi
Wi Sa Tang Memre Yu!

Namens al haar kinderen en kleinkinderen

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van onze moeder Laura Roije uit Suriname. Geef het door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Laura Roije Suriname Nederland Beri Laura Roije Suriname Nederland Beri Laura Roije Suriname Nederland Beri Laura Roije Suriname Nederland Beri

Lees ook:

Ik hou van mijn moeder, Ruth Roije, omdat…

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook