Mijn mama Lucia Biswano uit Suriname is overleden – foto’s

Lucia Biswano Suriname nederland beri

Reglen Burke maakt, mede namens zijn vrouw, neefjes en nichtjes, het overlijden van zijn geliefde moeder, Lucia Biswano uit Suriname, bekend.

Let op: De uitvaart is VANDAAG, donderdag 7 december 2023, in Suriname. Bekijk het bericht voor alle details en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Lucia Biswano uit Suriname

De Here heeft gegeven de Here heeft genomen

Met diepleedwezen maken Reglen Burke en vrouw bekend dat hun geliefde moeder en schoonmoeder is overleden

Lucia Ursula biswano

Geboren  20 april 1946
Overleden 4 december 2023

Uitvaart

De crematie vindt plaats op donderdag 7 december 2023 in het pt Jagdew Paragh Crematorium aan de dr.s Redmondstraat. Gelegenheid tot afscheid nemen is 15:00 tot 15:30 uur. Gevolgd door een uitvaartdienst van 15:30 tot 16:30 crematie vindt plaats omstreeks 16:30

Namens:
Reglen Burke en vrouw

& de nichtjes en neefjes voor hun geliefde tante:
Bianca biswano en gezin (ned )
Monica Mansro en gezin (su )
Marv Baumgart ( cur)
Leon en gezin (su )
Marjorie muntslag en gezin ( ned )
Gail vlieger en gezin ( ned )
Claudia de noten en gezin ( ned )
Urtha en gezin ( ned )
Josta en gezin ( ned )

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van onze lobi Lucia Biswano en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Lucia Biswano Suriname nederland beri
Lucia Biswano Suriname nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook