Ontvoerde Lakshan Navaradnam uit Nederland weer terecht – video

opsporing verzocht Nederland Den Haag Belgie 65

Goed nieuws voor zijn familie: “Hij is in goede gezondheid. Dat meldt de Media in Nederland vanmorgen.

De 27-jarige Lakshan Navaradnam verscheen afgelopen week in het programma Opsporing Verzocht (zie video). Hij was namelijk ontvoerd. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Be safe iedereen.

De 27-jarige ontvoerde Lakshan Navaradnam is woensdagochtend ontsnapt uit een woning in België, waar hij werd vastgehouden sinds zijn ontvoering op 26 november uit Den Haag. De politie meldt dat hij ‘in goede gezondheid’ verkeert.

Het rechercheteam onderzoekt de zaak samen met de Belgische politie, maar er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Lakshan Navaradnam was volgens ingewijden ontvoerd vanwege een conflict over een zeer grote gestolen partij cocaïne.BEELD POLITIE.NL (emb)

Politie Nederland schreef eerder het volgende omtrent de zaak: In de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht wordt vanavond opnieuw aandacht gevraagd voor de vermissing van de 27-jarige Lakshan Navaradnam, die sinds zondag 26 november rond 10.30 uur wordt vermist. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat hij tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden en zoeken getuigen. De 27-jarige inwoner uit Den Haag is voor het laatst gezien in de omgeving van de Vigelandstraat in Den Haag. Hier heeft hij zijn woning verlaten in een zwartkleurige Volkswagen Polo die afgelopen woensdag 29 november is aangetroffen in de New Yorksingel in Den Haag. De politie onderzoekt meerdere scenario’s. In de uitzendingen wordt een getuigenoproep gedaan en wordt gevraagd om informatie te delen met de politie.

Video opsporing Verzocht

Bekijk onderstaande video van Opsporing Verzocht voor meer informatie omtrent de vermissingszaak van Lakshan Navaradnam uit Nederland.Volg ons op social media


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook