Mijn vrouw Ursula Kammeron – Biervliet uit Suriname is overleden – foto’s

Ursula Kammeron - Biervliet Suriname Nederland Beri 5

Kenneth Kammeron maakt, mede namens de kinderen, het trieste nieuws omtrent het overlijden van zijn geliefde vrouw Ursula Kammeron – Biervliet uit Suriname bekend.

Let op: De beri is MORGEN, woensdag 6 december 2023, in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Ursula Kammeron – Biervliet uit Suriname

Zijn goedheid en genade, zijn steeds mijn deel elke dag die ik leef

Bedroefd toch dankbaar dat verder lijden haar bespaard is maken man, kinderen en kleinkinderen bekend dat na een kortstondig ziekbed van hen is heengegaan, op de gezegende leeftijd van 78 jaar, hun vrouw, moeder, oma , schoonmoeder, tante en zus, mevrouw

Ursula Winanda Biervliet

Gehuwd Kammeron
Meer bekend als Ursie

Uitvaart

Op woensdag 6 december 2023 zal er gelegenheid zijn tot afscheid nemen van 12:30-1300 in het PT Jagdew Paragh Crematorium aan de Dokter Sophie Redmondstraat. Van 13:00-13:45 is er een rouwdienst en van 13:45-14:10 de laatste afscheid.

Rust zacht lieve ma, oma en zus
Untill we meet again.

Namens
Haar echtgenoot:
Kenneth Kammeron

Kinderen
Hellen Simpson en gezin
Sandra Simpson en gezin
Ewald Fisher en gezin
Jurgen Kammeron en gezin
Dayenne Kammeron en Partner

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van onze lobi Ursula Kammeron – Biervliet uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Ursula Kammeron - Biervliet Suriname Nederland Beri 5


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook