Help meezoeken naar 14-jarige Waliou – Politie Nederland – video en foto’s

waliou-nassirou nog steeds vermist politie nederland 65

Hij is al vermist sinds oktober! De 14-jarige Waliou uit Nederland. Waar zal hij toch zijn?

Bekijk het bericht van politie Nederland. De politie heeft ook een foto gedeeld van de man die geld heeft opgenomen met zijn pasje. Bekijk ook de video en geef het door aan een ieder zodat men snel iets van hem te horen krijgt. Heb je hem gezien of weet je waar hij is? Maak dan meteen contact met de politie. Hopelijk gaat alles goed met hem. Waliou, waar ben je toch?

Bericht van vermissing.

Politie Nederland schreef:
Waliou Nassirou – 14 jaar Zaaknummer – 2023270730
Vermist sinds 08-10-2023
Vermist uit: Drachten – Nederland

Omschrijving

Op 8 oktober zou Waliou rond 10.00 uur vanuit Drachten naar Groningen of Leeuwarden zijn vertrokken. Sindsdien is hij niet meer gezien. Mogelijk is hij met het openbaar vervoer in de richting van Rotterdam vertrokken. Maar ook daar ontbreekt ieder spoor van hem. We maken ons ernstig zorgen om zijn welzijn.

Heeft u informatie?
Weet u waar Waliou nu is? Heeft u hem gezien rond Drachten, Groningen, of Leeuwarden? Of misschien wel in Rotterdam? Of heeft u anderzijds informatie over zijn vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Of laat het ons weten via het tipformulier – Klik hier

Video

Bekijk de video:

Signalement:

Naam:
Waliou Nassirou
Huidige leeftijd:
14
Lengte:
1,60 cm
Haarkleur:
Zwart
Oogkleur:
Bruin
Geslacht:
Man
Zie foto van de vermiste:

waliou-nassirou nog steeds vermist politie nederland 65
emb foto Op 8 oktober zou Waliou rond 10.00 uur vanuit Drachten naar Groningen of Leeuwarden zijn vertrokken. Sindsdien is hij niet meer gezien. Mogelijk is hij met het openbaar vervoer in de richting van Rotterdam vertrokken, waar ook met zijn pinpas is gepind door de man op de foto. Deze man hoeft niets met de vermissing te maken te hebben. Mogelijk gaat het om een vriend, familielid of kennis, dat is vooralsnog onbekend. Wij komen wel heel graag met hem in contact, omdat hij mogelijk meer weet over waar Waliou nu is en/of hoe het met hem gaat. De man pint op 8 oktober rond 15:55 uur met de pinpas van Waliou in Rotterdam, bij een pinautomaat aan de 1e Middellandstraat. We maken ons zorgen om het welzijn van Waliou, daarom kiezen we er nu voor om de foto van de pinnende man te delen. Politie Nederland.


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook