Onze geliefde Arlette Oosterwolde – Boucher uit Suriname is overleden – foto’s video – Beri

Arlette Oosterwolde - Boucher Suriname Nederland v

Helpen jullie mee met het condoleren van echtgenoot Clayd Oosterwolde, moeder Elorna A-loy en de diepbedroefde kinderen? Zij moeten afscheid nemen van hun geliefde Arlette Oosterwolde – Boucher uit Suriname.

Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en de informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies

Arlette Oosterwolde – Boucher uit Suriname

Het Koningkrijk der Hemelen is gelijk aan een mosterdzaad dat iemand nam en in zijn akker zaaide

Met deze woorden maakt echtgenoot Clayd Oosterwolde mede namens moeder Elorna A-loy en de diepbedroefde kinderen het overlijden van zijn echtgenote bekend.

Arlette Marcella Harjette Oosterwolde – Boucher

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 8 december 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Arlette Oosterwolde - Boucher Suriname Nederland v

Foto’s

Bekijk onderstaande video met de gedeelde foto’s van Arlette Oosterwolde – Boucher uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook