Onderneemster Sattiakumarie Jawalapersad – Paltan uit Suriname is overleden – beri

Sattiakumarie Jawalapersad - Paltan Roeli's Suriname Nederland beri r

Een zeer droevig bericht van overlijden. De prachtige Sattiakumarie Jawalapersad – Paltan uit Suriname is overleden. In leven was ze mede-eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het zware verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Sattiakumarie Jawalapersad – Paltan uit Suriname

Overleden,
mevrouw

Sattiakumarie Jawalapersad – Paltan

Geboren: 30 – 08 – 1963 Overleden: 02 – 12 – 2023
In leven was ze mede-eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor
en directeur van Roeli’s Event Venue.

Uitvaart

De crematie vindt plaats op dinsdag 05 december 2023 om 14.00u
te Shabier Ishaak Uitvaartoord (Uitkijk). Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van: 10.00u – 12.00u ten huize van de overledene aan de Indiralaan no. 17 en 13.00u – 13.45u op het Uitvaartoord te Uitkijk.

Geef bovenstaand bericht omtrent het overlijden van Sattiakumarie Jawalapersad – Paltan uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Sattiakumarie Jawalapersad - Paltan Roeli's Suriname Nederland beri r


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook