Rapper ‘Broertje’ overleden in Nederland – foto’s video’s

Rapper Broertje Nederland overleden 5ry

Vreselijk nieuws uit de Nederlandse hiphop scene, rapper Broertje, die eigenlijk Jonathan Xerxes Nepomuceno heet, is plotseling overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Velen reageren geschrokken op het bericht van overlijden. Broertje was vooral bekend vanwege de samenwerkingen met verschillende bekende artiesten. Hij was in de bloei van zijn leven. Bekijk het bericht en de uitgebreide foto en video presentatie. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn fans, matties en in het bijzonder zijn familie veel power methet verlies.

Rapper ‘Broertje’ overleden

Jonathan Xerxes Nepomuceno
Voor velen bekend al Rapper Broertje

Op 24 november 2023 deelden verschillende media en bekende Nederlandse artiesten zijn overlijden. De doodsoorzaak van ‘Broertje’ is vooralsnog niet bekend gemaakt. Wij van FamilieNieuws condoleren de nederlandse muziekgemeenschap, in het bijzonder de rapscene, methet verlies van deze jonge talentvolle en artiestieke rapper. Uiteraard denken we ook aan zijn familie, vrienden en de leden van O.J. Fam Entertainment en de makkers van Green Gang. Broertje maakte sinds zijn tienerjaren deel uit van Green Gang met wie hij meerdere albums uitbracht.

Foto’s en video’s

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s van Rapper Broertje die is overleden in Nederland:

Hieronder zijn verhaal:

Zijn zus

Hij bracht het album Jamina uit in 2021, een eerbetoon aan zijn 24-jarige zus die in 2014 overleed na een zware mishandeling door haar vriend. De dader kreeg zeven jaar cel en tbs.

Rapper Broertje Nederland overleden 5ry

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door DJAGA DJAGA (@hetkind)

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook