Merina Jozuazoon uit Suriname is overleden – Beri

Merina Jozuazoon uit Suriname is overleden - Beri

Bedroefd maar toch dankbaar dat aan haar lange lijden een eind is gekomen maakt de familie het overlijden van Merina Jozuazoon uit Suriname bekend.

Let op: Er is VANAVOND, donderdag 30 november 2023, een singi neti voor haar te Paranam. Bekijk het bericht voor de details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Merina Jozuazoon uit Suriname

Wentel uw weg op den Heere,
en vertrouw op Hem; Hij zal het maken

Psalmen 37:5

Bedroefd en toch dankbaar dat aan haar lijden nu een einde is gekomen, maken wij met diepleedwezen bekend dat na een langdurig ziekbed van ons is heengegaan op dinsdag 21 November 2023 onze moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, mw.

Merina Jetty Jozuazoon.

Zij bereikte de gezegende leeftijd van 75 jaar

Uitvaart

De singineti vindt plaats op donderdag 30 november 2023 van 20.00u tot 00.00u te La Vigilantia, Paranam.

Op vrijdag 1 december 2023 zal het stoffelijk overschot gebracht worden naar Nieuw Aurora alwaar er een brokodei gehouden zal worden. De teraardebestelling vindt plaats op zaterdag 2 december 2023 te Nieuw Aurora.

Namens de diep bedroefden:
familie Jozuazoon.

Geef bovenstaand bericht omtrent Merina Jozuazoon uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Merina Jozuazoon uit Suriname is overleden - Beri

Volg ons op social media

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook