Onze pa Carlo Renfurm uit Suriname is overleden – foto’s – Beri

Carlo Renfurm Suriname Nederland Beri

Bianca, Sharon, Simone, Brayen, Meguel, Furgel en Saviero maken hierbij bekend dat hun zorgzame, vrolijke en lieve papa Carlo Renfurm uit Suriname is overleden

Let op: MORGEN, donderdag 30 november 2023, is er een dede oso te Houttuin. Bekijk het bericht voor alle details en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power. Helpen jullie mee met condoleren? 

Carlo Renfurm uit Suriname

Ik ben ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป, ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐—น ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป
๐—๐—ผ๐—ต๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿญ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ

Dankbaar dat hij niet langer heeft moeten lijden, maar intens verdrietig om het verlies geven wij u kennis van het heengaan van onze innig geliefde vader

๐˜พ๐™–๐™ง๐™ก๐™ค ๐˜พ๐™ค๐™š๐™ฃ๐™ง๐™–๐™–๐™™ ๐™๐™š๐™ฃ๐™›๐™ช๐™ง๐™ข

Hij bereikte de leeftijd van 65 jaar.

Uitvaart

Dede oso is op Donderdag 30 November 2023 van 20:00 u – 00:00 u ten huize van de overledene aan de Malangweg nummer 4, Houttuin

Vrijdag 1 december 2023 vindt de begrafenis plaats. De uitvaartdienst en afscheidnemen zal gehouden worden ten huize van de overledenen tussen 13:30u-16:15 u aan de Malangweg nummer 4 Houttuin. Daarna vertrekt de stoet naar Marius rust. De teraardebestelling zal om 17:00u plaatsvinden op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr Sophie Redmond straat.

Rust zacht lieve papa, wij als kinderen zullen uw vrolijkheid, warmte en zorgzaamheid, grapjes en liefde missen.

Namens de diep bedroefden:
Dochters Bianca Kana, Sharon Renfurm, Simone Renfurm
Zonen : Brayen Kana, Meguel Renfurm , Furgel Renfurm en Saviero Artsinio
Klein kinderen: Maniva & Martin Tontey , Angel en Faith Joval, Jahrievo Rochรฉ

Schoondochters: Patricia Sabajo en Esmee Kensenhuis, Saira Niamat
Schoonzonen: Maxi Tontey, Steven Kortram en Niven Ligeon

Zalig pa vriendin: Bianca Hunte

Foto’s

Bekijk onderstaande video met foto’s van Carlo Renfurm uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:ย 

Carlo Renfurm Suriname Nederland Beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hรฉt Suriname Magazine niet te volgen op Facebook