Appartement in Paramaribo te huur – Vakantie Suriname

Appartement te huur - vakantie Suriname - Andirastraat Denise magazine

Vakantiegangers opgelet, er is een leuk appartement te huur in Paramaribo!

Ben je opzoek naar een veilig en luxe appartement in een goede buurt? Zoek dan niet verder. Wat dacht je van dit 2 kamer appartement te Uitvlugt? Op loopafstand van Choi’s Supermarket en in de buurt van de Hermitage Mall. Wat wil je nog meer? Bekijk de link voor meer informatie en foto’s! Geef het door aan de liefhebbers in je vriendenlijst!

Te huur 2 kamer appartement in Paramaribo!
Prijs Euro 180,- per week
Een 2-kamer appartement voor vakantiegangers in een rustige en veilige omgeving. Het appartement is te Uitvlugt – Paramaribo. Precies tussen Supermarkt G-Sale en Choi’s Supermarket. En niet ver van de Hermitage Mall. Het appartement is in een zijstraat van de Johannes Mungrastraat. Op de hoek stopt de bus naar de stad! Er zijn ook meerdere taxistandplaatsen in de buurt.

2-kamer appartement

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met luxe open keuken. Het heeft een buitenplaats met een cabana/pergola waar je lekker kunt chillen. Het gelijkvloerse appartement is volledig omrasterd.
Het is voorzien van:
– Warm en koud water.
– Wifi
– Wasmachine
– Airco

Voor meer informatie kun je
Whatsappen naar +5978517930

Foto’s

Heerlijk slapen in een rustige en veilige buurt
Ruime woonkamer met open keuken
Ruime moderne woonkamer
Slaapkamer met airco
Een ruime buitenplaats in een rustige straat

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook