26-jarige Sarafina Tjin- Liep-Shie uit Suriname is overleden – foto’s

Sarafina Tjin- Liep-Shie Suriname Nederland Beri

Hartverscheurend: De prachtige Sarafina Tjin- Liep-Shie uit Suriname is overleden. Helpen jullie mee met het condoleren van haar ouders Earl Tjin- Liep -Shie en Iris Reumel, de families Tjin- Liep- Shie, Reumel, Jiwalal, Looman, Kemper & Jonathas en haar vriend Leroy Venloo?

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power  met het veel te jonge verlies.

Sarafina Tjin- Liep-Shie uit Suriname

Lukas 18 vers 16:
Laat de kinderen tot mij komen en verhinderd ze niet,
want want voor zodanigen is het koninkrijk Gods

Met heel veel pijn in ons hart maken wij bekend dat van ons in de bloei van haar leven is heengegaan; onze lieve kleindochter, dochter, zus (je), nichtje, tante, Krioro mama:

Farisada Sarafina Tjin- Liep-Shie

Geboren op 20 augustus 1997 te Paramaribo
Overleden op 27 november 2023
In de leeftijd van 26 jaar
Ze was meer bekend als: Fari, Sara, Pompe, moeder of teatcher, .
In leven kleindochter van Tjin- Liep-Shie, Herman, Jonathas, Hermien, Reumel, Franklin en Frederika Kemper & dochter van Tjin- Liep -Shie, Earl en Reumel, Iris.

Uitvaart

De singi neti vindt plaats op zondag 3 december 2023 van 8 tot 12 middernacht in het district Commewijne ten huize van mama Dika gevolgd door de uitvaart op maandag 4 december 2023. Voorafgaand een rouwdienst van 3 uur tot 4 uur waarna de stoet zal vertrekken naar de Openbare Begraafplaats te De Hulp in het district Commewijne.

Namens:
Haar vriend, Venloo, Leroy.
De families, Tjin- Liep- Shie, Reumel, Jiwalal, Looman, Kemper & Jonathas.
Moge haar ziel in vrede rusten.

Foto’s

Bekijk in onderstaande video de vele foto’s van Sarafina Tjin- Liep-Shie uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Lees ook:

Sarafina Tjin- Liep-Shie Suriname Nederland Beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook