Help! Radeloze moeder zoekt zoon na goudmijn ramp in Suriname! Foto’s

radeloze moeder uit Suriname zoon ramp goudmijn r

Radeloze moeder: ‘Sinds die ramp met de goudzoekers in Suriname kunnen we hem niet bereiken’. Al hoe je t draait of keert. Na mi na a ma. Na mi bere e hat mie. 

Help ik zoek mijn kind Farrel Landveld uit Suriname. Voor velen bekend als Griengo. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie.  Griengo, laat aub iets van je horen. Je moeder heeft je nodig. Je helpt al mee door dit bericht te delen met een ieder zodat haar zoon snel veilig en gezond weer thuis kan komen. 

Onderstaand bericht schreef de radeloze moeder van Farrel:

Ik heb jullie hulp nodig.
Ik Ben radeloos. Ik Ben op zoek naar mijn zoon genaamd Farrel Landveld meer bekend Als Griengo. Mocht iemand hem gezien hebben of weet waar hij is. Kunt u aub contact met mij maken op t nummer +5977168395

Of maak contact met die Vader, tante of me neefje. Want sinds dat geval van gister (ramp in de Surinaamse goudmijn) kunnen wij hem niet bereiken. En die tante kan mij niet precies zeggen waar van Brokopondo hij is gegaan. Die Vader weet ook niets ervan. Dus ik Ben nu radeloos.

Wiens fa. Nowang ma now wanie mek sanie psa nanga eng ptjieng. Al hoe je t draait of keert. Na mi na a ma. Na mi bere e hat mie. Is al 2 weken dat ik Rare dromen krijgt . En kan echt niet slapen en eten.
Dus aub ik heb jullie hulp nodig. Want mi boy lob de pe monie e mekie. Maar ik hoopt dat hij veilig is.

Afz: Radeloze moeder

Ook te bereiken via Facebook. Klik hier

Foto’s 

Bekijk de gedeelde foto’s die de radeloze moeder van Farrel Landveld uit Suriname. Voor velen bekend als Griengo

radeloze moeder uit Suriname zoon ramp goudmijn r
radeloze moeder uit Suriname zoon ramp goudmijn r
radeloze moeder uit Suriname zoon ramp goudmijn r

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook