Onze 22-jarige Tyrell Pinas uit Suriname is niet meer in ons midden – foto’s – Beri

Tyrell Pinas Suriname Nederland beri 4

Wat overblijft is pijn, verdriet en gemis. Met hartverscheurende woorden maken de families Pinas en Promes het veel te vroege overlijden van hun lobi Tyrell Pinas uit Suriname bekend. Voor velen bekend als Kelly of Type

Let op: MORGEN, woensdag 22 november is er een singi neti te Latour. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder vel power met het verlies.

Tyrell Pinas uit Suriname

Als je moet afgeven
Wat je het meest lief hebt
Dan is er geen gisteren,
geen vandaag en geen morgen
Wat overblijft is pijn en verdriet
Het gemist
En de heimwee zal altijd zijn

TER NAGEDACHTENIS AAN ONZE DIERBARE

TYRELL RIFFANILDO PINAS
Meer bekend als Kelly of Type

Geboren op 15oktober 2001
Overleden op 12 November 2023

Uitvaart

De singi neti is op woensdag 22 November 2023. Tijd :20:00u-00:00u. Locatie: Kibritikistraat 29 (Latour). 

De uitvaart vindt plaats op donderdag 23 November 2023. Inloop:16:00u-17:00u. Rouwdienst: 16:30u-17:00u. Gelegenheid tot afscheid nemen: 17:00u-17:30u. Locatie: Waakhuizelaan (Rene’s hof). Om 17:30 uur zullen wij hem naar zijn laatste rustplaats begeleiden

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Tyrell Pinas uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


Tyrell Pinas Suriname Nederland beri 4

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook