31-jarige leerkracht Igy Gojo uit Suriname overleden – foto’s – Beri

Igy Gojo Suriname Nederland Beri

Echt een nachtmerrie! Helpen jullie mee met het condoleren van de families Gojo, Amanti, Asongie Akewaje & Dankerlui? Condoleer ook haar vele matties. Ze moesten veel te vroeg afscheid nemen van hun lobi Igy Gojo uit Suriname

Igijora was leerkracht op de St. Thomas Acquinoschool. Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van de prachtige juf Igy. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.  Wij van Suriname wensen in het bijzonder haar mama Adolphina veel power met het vroege verlies

Igy Gojo uit Suriname

Als je een hond hebt, heb je een vriend en hoe armer je wordt hoe beter die vriend zal zijn
𝕀𝕀𝕀𝕒𝕔𝕙𝕒𝕣 π•₯𝕙𝕖 𝕀π•₯π•£π• π•Ÿπ•˜ π• π•Ÿπ•–
𝕁𝕒𝕙 𝕓𝕝𝕖𝕀𝕀

Uitvaart

De beri van 31-jarige Igy Gojo uit Suriname heeft reeds plaatsgevonden op vrijdag 17 november 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Igy Gojo Suriname Nederland Beri

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Igy Gojo uit Suriname in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Igy Gojo Suriname Nederland Beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. HΓ©t Suriname Magazine niet te volgen op Facebook