Onze pa Johan Plet uit Suriname is overleden – Beri

Johan Plet Suriname Nederland

Onze pa Johan Plet uit Suriname is overleden. In leven was hij Muzikant en lid van de kawina Band Naks Senioren. Velen kennen hem als Plekoe. 

Let op: MORGEN, zaterdag 18 november 2023 is de beri te Bersaba. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies,

Komt herwaarts tot mij allen die vermoeid en belast zijn en ik zal u rust geven

Hierbij  maken we bekend dat onze vader op de gezegende leeftijd van 87 jaar is heengegaan op 8 november 2023.

Johan Otmar Plet 

Uitvaart

De beri is op zaterdag 18 november 2023 te Bersaba. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Johan Plet Suriname Nederland

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Johan Plet uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Johan Plet Suriname Nederland
Johan Plet Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook