29-jarige Rawina Khoesial uit Suriname is overleden – Bekijk de livestream & foto’s – Beri

Rawina Khoesial Suriname Nederland Beri n

Haar familie en vrienden blijven diep bedroefd en geschrokken achter. De prachtige Rawina Khoesial uit Suriname is niet meer in ons midden

Er is een livestream van de uitvaart en die kun je hier bekijken. Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen. Bekijk tevens de vele gedeelde foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Rawina Khoesial uit Suriname

Rawina Swastika Khoesial

Geboren 20 oktober 1994
Overleden 11 november 2023
In de jonge leeftijd van 29 jaar.

Uitvaart

De crematie was op woensdag 15 november 2023 te Uitkijk. Bekijk de livestream hieronder:

Rawina Khoesial Suriname Nederland Beri n


Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van 29-jarige Rawina Khoesial uit Suriname in onderstaande video en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook