Onze zoon Jerson Zorgvol uit Suriname is overleden – foto’s

Jerson Zorgvol Suriname Nederland Beri e

Helpen jullie mee met het condoleren van de diepbedroefde moeder, vader en overige familieleden? Ze moeten veel te vroeg afscheid nemen van hun geliefde zoon, broer en vader Jerson Zorgvol uit Suriname

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power met het verlies.

Jerson Zorgvol uit Suriname

Zijn lach als een melodie, diep in ons hart,
Een ster die straalt, nooit echt apart.

Na een langdurig ziekbed is tot de Here geroepen, onze innig geliefde zoon, broer, vader, Dhr.

Jerson Zorgvol

Op de gezegende leeftijd van 48 jaar

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Namens de diep bedroefde:
Moeder, vader, zusjes en broertje
De kids
&
De overige familieleden

Rust zacht Jerson 
Till we meet again

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Jerson Zorgvol uit Suriname in onderstaande video en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Lees ook:

Volg ons op social media

Jerson Zorgvol Suriname Nederland Beri e

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook