Onze geliefde Lherys Gressier uit Suriname is overleden – foto’s

Lherys Gressier Suriname Nederland beri

Echtgenote Marthesia en kinderen Cadoni, Casnite en Leni maken hierbij het overlijden van echtgenoot en vader Lherys Gressier uit Suriname bekend. 

Bekijk het bericht voor de gedeelde foto’s en de informatie omtrent de beri in Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin en alle overige nabestaanden veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Lherys Gressier uit Suriname

Ik ben de opstanding en het leven; Wie in Mij gelooft zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.
Johannes 11: 25-26

Onze lieve zorgzame man, vader en grootvader

Lherys Gressier

Geboren 16 augustus 1955
Overleden 4 november 2023
In de leeftijd van 68 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 18 november 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Lherys Gressier Suriname Nederland beri

Foto’s

Bekijk onderstaande foto’s van Lherys Gressier uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Lherys Gressier Suriname Nederland beri
Lherys Gressier Suriname Nederland beri
Lherys Gressier Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook