Glenn Oosterling is overleden – foto’s & info Beri in Suriname

Glenn Oosterling Suriname Nederland beri

Hij was gepensioneerde van EBS en mocht slechts 63 jaar worden. Glenn Oosterling uit Suriname is plotseling  overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk hier de gegevens omtrent de uitvaart en de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen mevrouw Edna Lewis, kinderen Oosterling en alle broers en zussen veel power met het zware verlies.

Glenn Oosterling uit Suriname

Glenn Max Oosterling

Geboren 3 juli 1960
Overleden 6 november 2023
In de leeftijd van 63 jaar
In leven was hij gepensioneerde van de EBS, afdeling Ogane

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden zaterdag 18 november 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto’s voor de details:

Glenn Oosterling Suriname Nederland beri uitvaart g
Glenn Oosterling Suriname Nederland beri uitvaart g

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Glenn Oosterling uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Glenn Oosterling Suriname Nederland beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook