22-jarige Tyrell Pinas uit Suriname is overleden – foto’s – Beri

Tyrell Pinas Suriname Nederland beri

Hij was in de bloei van zijn leven en mocht slechts 22 jaar jong worden. Tyrell Pinas uit Suriname is overleden. Helpen jullie mee met het condoleren van de families Pinas en Promes?

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het vroege verlies.

Tyrell Pinas uit Suriname

Psalm 121
Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp komt van de Here, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Met harten vol verdriet maken de families Pinas en Promes bekend dat de jongeheer

Pinas Tyrell
Meer bekend als Kelly

Op zondag 12 november 2023 is heengegaan op de jonge leeftijd van 22 jaar.

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens:
De diepbedroefde familie Pinas en Promes.

In stille tranen, verdriet verloor Suriname een ziel.
Met verdriet nemen we afscheid.
WAKA BUNG, LOBI BRADA

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Tyrell Pinas uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook