Onze moeder Edith Fernandes uit Suriname is overleden – Beri

Edith Fernandes Suriname Nederland beri

De diepbedroefde kinderen maken hierbij het overlijden van hun mama Edith Fernandes uit Suriname bekend. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de beri. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel power met het verlies.

Mama, yu lobi de leki a switi srananmusik di e meki wi dansi na ini a bradi fu yu anu. Yu gi wi krakti en wi sa tang memre yu. Grantangi gi yu lobi, mama.

Hierbij maakt de diepbedroefde kinderen en kleinkinderen bekend dat in Suriname van hen heen is gegaan, hun lieve moeder en oma

Edith Fernandes

Uitvaart

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 21 november 2023 in Suriname. 12.30-13.30 thuis bij de overledenen aan de Costerstraat no 78. Gelegenheid tot afscheid nemen is van 14.00u -15.00u in de aula van der Bosch aan de zonnebloemstraat no 80. De uitvaartdienst is van 15.00u-16.00u. De teraardebestelling vindt plaats om 16.30 uur op Begraafplaats Annetta’s Hof aan de kinderdorpstraat.
Fleurige kleding AUB.

Geef bovenstaand bericht omtrent het overlijden van Edith Fernandes uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Edith Fernandes Suriname Nederland beri
Edith Fernandes Suriname Nederland beri
Edith Fernandes Suriname Nederland beri


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook