Voetballer Michel Kruin overleden in Nederland – foto’s & video

Michel Kruin voetballer Utrecht Suriname beri

Adjossi…Vaarwel pa, opa, overgroot opa en fantastische voetballer Michel Kruin uit Suriname. Hij is in Nederland overleden in de leeftijd van 90 jaar

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Voetballer Michel Kruin

Mooie herinneringen verzachten de pijn
Adjossi…

Vaarwel… pa, opa, overgrootopa

Michel André Kruin

Geboren Moengo 15-4-1933
Overleden Utrecht 3-11-2023
Michel maakte samen met Humphrey Mijnals, Frank Mijnals, Erwin Sparendam en Charley Marbach onderdeel uit van het beroemde “klavertje 5” van het Utrechtse Elinkwijk. Klik hier om hun memoriam te lezen.

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op vrijdag 10 november 20023 te Utrecht – Nederland:

Michel Kruin voetballer Utrecht Suriname beri

Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de kinderen Ann, Arnaldo, Karin, Perry Kruin veel power met het verlies van hun papa

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van voetballer Michel Kruin in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Michel Kruin voetballer Utrecht Suriname beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook