Oud Kapitein Stefanus Sabajo uit Suriname is overleden – Bekijk de livestream

Stefanus Sabajo Suriname Nederland beri

Hij was oud Kapitein van Hollandse Kamp, werkzaam geweest bij het BOG als coördinator van de Anti Malaria Campagne en Geridderd in de Orde van de Palm. De veelzijdige Stefanus Sabajo uit Suriname is er niet meer.

Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en livestream van de bijzondere Arowakse ceremonie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met het condoleren van de families Sabajo en Van Russel?

Stefanus Sabajo uit Suriname

Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar mijn hulp komen zal. Mijn hulp is van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft

Hierbij maken wij bekend dat op maandag 6 november van ons heen is gegaan onze vader, schoon-, groot- en overgroot vader,

Stefanus Clemens Sabajo
Ook bekend als Oom Steffi

Geboren op 31 mei 1933 te Casipora
overleden Paramaribo 10-11-2023
Hij was oud Kapitein van Hollandse Kamp, werkzaam geweest bij het BOG als coördinator van de Anti Malaria Campagne en Geridderd in de Orde van de Palm.

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op vrijdag 10 november te Hollandse Kamp doormiddel van een traditionele Arowakse ceremonie. Klik hier om de foto’s van VID’s te bekijken.

Bekijk hier de livestream:

Foto’s & video’s

Bekijk de overige foto’s en video’s van Oud Kapitein Stefanus Sabajo uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Toen hij 90 jaar werd:

Stefanus Sabajo Suriname Nederland beri
Stefanus Sabajo Suriname Nederland beri

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook