‘Boeroe’ Lordwich Olf zeer onverwachts overleden in Nederland – foto’s en video

Lordwich Olf Suriname nederland beri

Hij was een bekende uit de Surinaamse muziek en organisatie wereld: Lordwich Olf is zeer onverwachts overleden in Nederland. Velen kennen hem als Boeroe

Let op, MORGEN, maandag 13 november 2023, is de uitvaart in Amsterdam. Bekijk het bericht, de video en de vele gedeelde foto’s en condoleances voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. De familie is in zeer diepe rouw gedompeld. Helpen jullie mee met condoleren?

Lordwich Olf ‘Boeroe’

De familie verbonden door liefde en pijn,
Lege stoelen met herinneringen die er altijd zullen zijn
Samen huilen we tranen van verdriet,
Maar ook glimlachen we om wat liefde voor ons achterliet.
In deze duisternis, vinden we troost bij elkaar,
en delen ons verdriet,
en uiteraard alle mooie momenten. Die vergeten we het niet.

Lordwich Carl Olf

Geboren 1 mei 1963
Overleden Amsterdam 8 november 2023
In de leeftijd van 60 jaar

Uitvaart

Maandag, 13 november 2023, wordt het leven van Boeroe met een geweldig afscheid afgesloten. Bij deze gelegenheid vragen wij jullie om zo feestelijk mogelijk te komen. Geen Zwarte kleding want wij gaan zijn leven vieren op de feestelijke manier hoe Boeroe was. Bekijk onderstaande foto voor de details:

Lordwich Olf Suriname nederland beri

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Lordwich Olf ‘Boeroe’ in Onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Bekijk ook een video:

Lees ook

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook