57-jarige Benny Mezach uit Suriname is overleden – foto’s – Beri

Benny Dee Mezach Suriname Nederland Nickerie beri Telesur

Vorige week hebben vrienden en familie afscheid moeten nemen van Benny Mezach uit Suriname. Hij was werkzaam bij Telesur Nickerie. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de collega’s van Telesur en de families Mezach, Chrichlow, Fräser & Griffith, veel power met het vroege verlies.

Benny Mezach uit Suriname

Jezus zei: “IK BEN de opstanding en het leven. Iedereen die in MIJ gelooft, zal leven, zelfs als hij al gestorven is. En iedereen die leeft en in Mij gelooft, zal nooit meer sterven. Geloof gij dat?

Broers en zussen hebben bekend gemaakt dat hun inning geliefde broer en oom, De heer

Benny Dee Mezach

Geboren Nw Nickerie 31-12-1965
Overleden Nw Nickerie 28-10-2023
In de leeftijd van 57 jaar
In leven was hij werkzaam bij Telesur Nickerie als onderhoudsmonteur.

Uitvaart

De begrafenis was op Zaterdag 4 Novenber 2023 op de Algemene begraafplaats aan de A.K. Doergasawhstraat – Nickerie Suriname

Wij van FamilieNieuws wensen

Herman Mezach en gezin
Pearl Mezach en gezin
Rosie Mezach en gezin
Randy Mezach en gezin
Endro Mezach en gezin
Voldie Mezach en gezin
&
Fam.Chrichlow
Fam.Fräser
Fam.Griffith,.

Veel sterkte met het verlies

Foto’s

Bekijk onderstaande video met de gedeelde foto’s van Benny Mezach uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Benny Dee Mezach Suriname Nederland Nickerie beri Telesur

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook