De geliefde Rommy Sabajo uit Suriname is niet meer – foto’s

Rommy Sabajo Suriname Nederland beri

De veelzijdige Rommy Sabajo uit Suriname is overleden. Hij was gepensioneerde van de Suralco, hij was trainer van de dames voetbalclub Diva en producer. Hij was ook lid van de Surinaamse biljart bond.

Let op: vanavond is de rouwvisite te Beekhuizen. Bekijk het bericht en de vele foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie. Wij van FamilieNieuws wensen vrouw, kinderen en alle overige nabestaanden veel power met het verlies.

Rommy Sabajo uit Suriname

Ik zal U loven, Here, met mijn ganse hart ik zal Uw wonderen vertellen in U wil wil ik mij verheugen en juichen ik zal Uw naam psalmzingen, o allerhoogste
Psalm 9:2-3

Met diep leed wezen maken wij bekend, dat van ons is heengegaan, mijn man, onze vader, groot-en schoonvader, De heer

Charllison Roumbouts sabajo
M.b.a. Rommy

In de leeftijd van 70 jaar
In leven was hij gepensioneerde van de Suralco, hij was hij trainer van de dames voetbalclub Diva en producer. Hij was ook lid van de Surinaamse biljart bond.

Uitvaart

De rouwvisite is op woensdag 08 november 2023 aan de Prietjaristraat # 5 te Beekhuizen van 19.00u tot 21.00uur.

De uitvaart vindt plaats op donderdag 09 november 2023 te Hodie Mihi Cras Tibi aan de Dr, Sophie Redmondstraat no. 246. Van 14.00u tot 15.00u zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid bij de aula van Van der Bosch aan de Zonnebloemstraat # 80. De rouwdienst vangt aan om 15.00uur. Van 16.00- 16.30 uur is er wederom gelegenheid tot het nemen van afscheid, waarna de stoet vertrekt naar Hodie mihi cras tibi voor de teraardebestelling

Rust in vrede lieve man, vader en opa u zal altijd in onze gedachten blijven voortleven.

De diep bedroefden:
Mevrouw de weduwe:
Lucita Sabajo- Arnhem
De kinderen:
Delano Sabajo
Otmar Sabajo
Imro Sabajo
Patrick Sabajo

Foto’s

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Rommy Sabajo en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Rommy Sabajo Suriname Nederland beri
Rommy Sabajo Suriname Nederland beri
Rommy Sabajo Suriname Nederland beri
Rommy Sabajo Suriname Nederland beri
Rommy Sabajo Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook