Mijn tweelingpaar Ligia Mazel uit Suriname is gisteren overleden – foto’s

Ligia Mazel Suriname Nederland beri

Hierbij maakt de diepbedroefde Siene Mazel bekend dat haar tweelingzus Ligia Mazel uit Suriname gisteren is overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar dochter Sherell Mazel, veel power met het verlies

Ligia Mazel uit Suriname

Samen lachten we, huilden we, dichtbij,
Nu ben je weg, maar in mij blijf je vrij.
Je glimlach danst in elke ster,
In mijn hart leef je, heel dichtbij en ver.

Een deel van mij ging met jou mee,
Maar liefde blijft, dwars door de zee.
Je bent nu rustig, in vrede en vrij,
Mijn tweelingziel, voor altijd bij mij.

De Here zal jou gedenken bij de opstanding.
WAKA boeng, lobie sisa.
Mie lasie mie tweeling sisa.
Rust zacht lieve zus

Sherell Mazel maakt, mede namens haar moeders tweelingzus Siene Mazel, bekend dat haar moeder Ligia Mazel op maandag 6 november 2023, helaas is komen te overlijden. Ze overleed na een kortstondig ziekbed op de leeftijd van 68 jaar.

Uitvaart

De informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Geef bovenstaand bericht omtrent het overlijden van Ligia mazel uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Ligia Mazel Suriname Nederland beri
Ligia Mazel Suriname Nederland beri

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook