27-jarige Prako Radjie uit Suriname is overleden

Prako Radjie Suriname Nederland beri

Het gemis is enorm! Een hartverscheurend verlies. We Loved Him A Lot But God Loved Him More. Helpen jullie mee met condoleren?

Hierbij maken we bekend dat Prako Radjie uit Suriname veel te jong is overleden. Hij was zoon van Djai Kumar Radjie en Mila Radjie – Soekhai. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden en matties veel power met het zware verlies.

Prako Radjie uit Suriname

Groot is het gemis,
Mooi zijn de herinneringen die zijn gebleven.

Onze zoon, broertje, dewar en kaka

Prakash Radjie
Meer bekend als Prako

Is overleden op woensdag 1 november in de leeftijd van 27 jaar.
Hij was zoon van Djai kumar Radjie en Mila Radjie – Soekhai

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op zaterdag 4 november 2023 in Suriname. Geef het bericht omtrent het overlijden van Prako Radjie uit Nickerie – Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Prako Radjie Suriname Nederland beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook