Onze ma Jeanette Dankerlui uit Suriname is overleden

Jeanette Dankerlui Suriname nederland beri

In leven was ze leerkracht van beroep. De geliefde moeder Jeanette Dankerlui uit Suriname is overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: MORGEN, maandag 6 november 2023, is de uitvaart in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte met het verlies

Jeanette Dankerlui uit Suriname

Ik heb de goede strijd gestreden,
Ik heb mijn loop ten einde gebracht
Ik heb het geloof behouden

Overleden in de leeftijd van 83 jaar

Jeanette Christina Dankerlui

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op maandag 6 november 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Jeanette Dankerlui Suriname nederland beri
Jeanette Dankerlui Suriname nederland beri

Geef het bericht omtrent het overlijden van leerkracht Jeanette Dankerlui uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook