Eduard Monsels uit Suriname is overleden – foto’s

Eduard Monsels Suriname beri Nederland

Hij was geoloog, sporter, ondernemer en docent aan de Antom de Kom Universiteit. De veelzijdige Eduard Monsels uit Suriname is overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen mevrouw Lilian Monsels – Thompson, Dewany, Fahrida en Suleta veel sterkte met het verlies van haar man en hun papa.

Eduard Monsels uit Suriname

Wees barmhartig, gelijk uw Vader barmhartig is.
– Lukas 6:36

Diepbedroefd, maar vooral dankbaar voor het leven dat wij met hem mochten delen, maken wij bekend dat op woensdag 01 november 2023 van ons is heengegaan onze zeer geliefde echtgenoot, vader, schoonvader en grootvader: Drs.

Eduard George Monsels

Geboren 24 januari 1948
Overleden 01 november  2023
In de leeftijd van 75 jaar
In leven was hij ondernemer, geoloog en docent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname.

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op woensdag 8 november 2023. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 12:30 tot 13:30u in de aula van het Algemeen Crematorium Suriname. Aansluitend zal er een uitvaartdienst plaatsvinden van 13:30 tot 14:30u, waarna er van 14:30 tot 15:00u wederom gelegenheid
tot het nemen van afscheid zal zijn. De teraardebestelling zal om 15:00u plaatsvinden te Marius Rust.

Namens
De weduwe:
Mw. Lilian Monsels – Thompson
De kinderen:
Dewany Monsels en gezin,
Fahrida Monsels
en
Suleta Drielsma -Monsels en gezin
Verzoeke geen rouwbeklag.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Eduard Monsels uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Eduard Monsels Suriname beri Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook