35-jarige Amy Akobe uit Suriname is overleden – foto’s

Amy Akobe Suriname Nederland Beri

Op dit moment nemen familieleden, collega’s en vrienden afscheid van de knappe Amy Akobe uit Suriname. Ze was werkzaam bij het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren

Amy Akobe uit Suriname

Johannes 11:25-26:
“Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven.”

Met diepe droefheid delen de Minister, directie, staf en medewerkers van het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer mede dat op dinsdag 24 oktober 2023 Mevr.

Akobe Saffira Amy

Geboren 11 juli 1988
Overleden 24 oktober 2023
op 35-jarige leeftijd
Ze was werkzaam bij het Taxatie-Instituut

Uitvaart

De uitvaartceremonie zal plaatsvinden op zaterdag 4 november 2023 op Anette’s Hof. De rouwdienst wordt gehouden bij Poesa aan de Draaibatrastraat, van 13.00 uur tot 14.00 uur, met gelegenheid tot afscheid nemen van 14.00-14.30 uur:

Amy Akobe Suriname Nederland Beri
Moge haar ziel in vrede rusten.

Onze gedachten en gebeden zijn bij de familie en vrienden van Mevr. Akobe Amy in deze moeilijke tijd.

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Amy Akobe uit Suriname in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook dit bericht: Schietpartij te Sunny’s Point. Klik hier.

Amy Akobe Suriname Nederland Beri

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook