Tiktokster, 49-jarige Soerma Ramkhelawan uit Suriname is overleden – foto’s & video’s

Soerma Ramkhelawan Suriname Nederland beri

Ze was een prachtige vrouw, Soermawatie Ramkhelawan uit Suriname is overleden. Velen kennen haar als Soerma. Ze hield van haar TikTok filmpjes. Het was een genot om naar haar en haar geliefden te kijken.

Een zware aanrijding maakte een eind aan haar leven. Bekijk het bericht en de foto’s voor alle informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar kinderen, geliefde, familie en vrienden veel power met het veel te vroege en plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

Soerma Ramkhelawan uit Suriname

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 7 november 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor de details. 

Soerma Ramkhelawan Suriname Nederland beri

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Soerma Ramkhelawan uit Suriname in onderstaande video. Bekijk daaronder een paar van haar populaire Tiktok moves. Geef het door aan belangstellenden:

Soerma Ramkhelawan Suriname Nederland beri

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook