Mijn lobi 98-jarige oma Delia van Bossé uit Suriname is er niet meer – foto’s – Beri

Delia van Bossé uit Suriname nederland Beri 251

De bedroefde Cecilia Claessen-Helder maakt mede namens man en kinderen het overlijden van haar geliefde oma Delia van Bossé uit Suriname bekend. Ze mocht 98 jaar worden!

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen Cecilia en gezin veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Delia van Bossé uit Suriname

Een levensreis over toppen en dalen is voltooid.

Rustig en vredig is na een welbesteed leven van ons heengegaan, onze warme en zorgzame overgrootmoeder en betovergrootmoeder:

Delia Olgalien Caecilia van Bossé,

In de gezegende leeftijd van 98 jaar.
Zij was dochter van Hary van Bossé en Maria Dalfour, beiden wijlen. Rust zacht lieve oma en overgrootmoeder. U zal altijd in onze harten blijven bestaan.

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 2 november 2023:

De nabestaanden:
Cecilia Claessen-Helder & Rob Claessen. En de kinderen Clyah en Maryah.

Foto’s

Bekijk in onderstaande video de gedeelde foto’s van Delia van Bossé uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Delia van Bossé uit Suriname nederland Beri 251

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook