Jongedame laat leven in het verkeer – Suriname – Bekijk de video – Beri

verkeer jongedame Suriname Nederland beri

Lieve mensen, zorg voor je veiligheid in het verkeer. Een jongedame is zojuist overleden nadat ze van de brommer viel. Ze had vermoedelijk geen helm op. Laat het bericht een waarschuwing zijn voor anderen. We wensen de nabestaanden veel power met het verlies.

Bekijk de video van SunWebTV omtrent een dodelijk ongeval vanmorgen in Suriname. Geef het door aan belangstellenden. Helpen jullie mee met condoleren?

Jongedame laat leven

Aan de Welgedacht C weg, ter hoogte van de Esperanceweg, heeft vanmorgen in de vroege ochtend een 1-zijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een jongedame heeft daarbij het leven gelaten. Ze zat samen met een collega op de bromfiets. Hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden is vooralsnog onduidelijk. Bekijk onderstaande video van SunWeb TV erover.

Het onderzoek is nog in volle gang. Later meer in het officiële bericht van de politie.

Video

Bekijk de video van SunWebTV

Lees ook:

verkeer jongedame Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook