In Memoriam: Radio man Johnny Kamperveen uit Suriname – beri

Kamperveen Johnny

Kennen jullie hem nog? Jawel toch. Het is een persoon die we niet snel zullen vergeten: Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat de legendarische radio- en televisieverslaggever Johnny Kamperveen overleed. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie. Rust zacht verder Johnny. You are missed.

Zaterdag 1 november 2003. De bekende radio- en televisieverslaggever Johnny Kamperveen is in de vroege ochtend in een ziekenhuis in Paramaribo overleden. Hij werd 57 jaar. Kamperveen was directeur van het radio- en televisiestation ABC.

Johnny Kamperveen was zoon van één van de slachtoffers van de decembermoorden van 1982, André Kamperveen. Johnny was een verklaard tegenstander van oud-legerleider Dési Bouterse, wat hij in zijn uitzendingen voortdurend liet blijken. Johnny Kamperveen was ook in Nederland bekend op radio en televisie.

De dood van Kamperveen was een groot verlies voor de Surinaamse journalistiek.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook