Rust zachtjes verder lieve vriendin Denise Anson van Huize Ashiana Paramaribo – video’s & foto’s

Denise Anson

“Treur niet om mij ik ben nu vrij”

De woorden van Denise Anson. Een bekend gezicht voor de mensen die regelmatig Huize Ashiana te Paramaribo bezochten. Als je Denise zag werd je begroet met een prachtige smile.

De vriendelijke en opvallende Denise is vandaag precies 3 jaar uit ons midden. Haar vriendinnen Jashda Rampersad & Margriet Romun laten middels dit prachtige gedicht weten dat ze haar ontzettend missen. Wij van FamilieNieuws wensen hen power toe. Bekijk de video (en de overige indrukwekkende video’s) en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Rust zachtjes verder sisa.

In liefdevolle herinnering aan onze beste vriendin

Denise Gisela Magdalena Anson

Geboren 22 januari 1959
Overleden 31 oktober 2020
Crematie 9 november 2020
Ze heeft laatstelijk gewoond te Huize Ashiana

Luister naar de prachtige woorden in onderstaande video:

Je wordt nog steeds gemist..

Namens
Jashda Rampersad & Margriet Romun

Denise schreef zelf vlak voor haar dood: Treur niet om mij want ik ben nu vrij.. Ik volg het pad dat God voor mij heeft gekozen. Ik pakte zijn hand, toen hij mij riep. Ik keerde alles de rug toe en verliet alles. Ik kon niet langer blijven om te lachen, te huilen en lief te hebben. Ik vond rust aan het einde van de dag. Als mijn afscheid een leegte achterlaat, vul het dan met onze herinneringen. Familie, vriendschappen, een lach, een kus, een omhelzing, een luisterend oor, een ijskoude Parbo bier/lekkere rotie, deze dingen zal ik ook missen. Wees niet verdrietig. Ik wens je het allerbeste in jou/jullie leven.

Mijn leven is af

Ik heb genoten van gezelschap van familie & goede vrienden, vrijwilligers, goede tijden, de aanraking van een dierbare, of praatje met wie dan ook. Ik heb altijd steun ervaren van mensen zowel in Suriname, als Nederland op welke wijze dan ook. Mensen die mijn leven draaglijk maakte. Deze mensen wilde ik extra bedanken. Misschien lijkt mijn tijd maar al te kort, verlengd het niet met overmatig verdriet. Wees blij voor mij, mijn lichaam wilde niet meer. Mijn leven werd een lijden en nu ben ik dankbaar dat God mij heeft verlost. Sterven op aarde is geboren worden in de hemel.

Denise Gisela Magdalena Anson

Bekijk (nogmaals) de bijzondere video’s van Denise We will never forget you

Lees ook onderstaand bericht voor meer informatie en foto’s:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook