Moeder en zoon dood na woningbrand in Suriname – bekijk de video’s

Woningbrand Suriname

Alweer een woningbrand in Suriname! Het zou gaan om mevrouw Rosa en haar zoon Klabba, die gisteren zijn verjaardag mocht vieren. Helpen jullie mee met condoleren van de nabestaanden?

Bekijk de video’s (1  van SunWebTV) over een dodelijke brand in Paramaribo. De verkoolde lichamen van een moeder en zoon zijn door de brandweer aangetroffen na het blussen van de felle brand. Lieve mensen, nogmaals: laten we extra voorzichtig zijn. Er zijn de laatste tijden heel veel branden. In de maand oktober zijn er 22 woningbranden geweest. Branden waarbij mensen hun huis verliezen en nog erger: hun leven. Veel power aan alle betrokkenen. Ook voor de brandweermannen is het niet makkelijk. Power voor hen.

Woningbrand in Suriname

Binnen 1 maand zijn er 22 woningbranden geweest met 4 dodelijke slachtoffers. 10 van de woningbranden zijn veroorzaakt daar gras/afval branden. Laat dit meteen een waarschuwing zijn.

Een moeder en zoon zijn vannacht overleden nadat hun woning vlam vatte. Het betreft een woning aan de Narainastraat te Blauwgrond in Paramaribo. Het begon met een  vlammetje dat heel snel veranderde in een enorme brand. De brandweer was snel ter plaatse maar de enorme vlammen maakten het onmogelijk om de slachtoffer te redden.

Het zou gaan om de 77-jarige mevrouw Rosa en haar 55 jarige zoon Klabba, die in een rolstoel zat. Bekijk de video voor meer informatie. Het onderzoek is nog in volle gang. later meer in het officiële bericht van de politie

Bekijk de video’s:

Lees ook:

Woningbrand Suriname
Voorbeeldfoto van de brandende rolstoel

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook