46-jarige Conchita Wouter in Nederland overleden – foto’s – beri

Conchita Wouter Nederland Suriname Beri

Helpen jullie mee met het condoleren van de families Gomes en Braafheid? Zij moeten veel te vroeg afscheid nemen van Conchita Wouter in Nederland

Let op: MORGEN, donderdag 2 november is het afscheid in Amsterdam. Vrijdag is de uitvaart. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s omtrent de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies.

Conchita Wouter

Als de Here het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen de bouwlieden daaraan; als de Here de stad niet bewaart, tevergeefs waakt de wachter.
Psalmen 127:1

Met groot verdriet delen wij mee, dat van ons is heengegaan, onze geliefde dochter, moeder, nichtje, tante en vriendin

Conchita Rochelle Wendy Wouter

Geboren Amsterdam 14-9-1977
Overleden Amsterdam 26-10-2023

Uitvaart

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op: donderdag 2 november 2023, 17:00-18:00 – Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91 – 1076 EC Amsterdam. De uitvaart vindt plaats op: vrijdag 3 november 2023, 10:00 – De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 – 1097 GA Amsterdam.

Wij van FamilieNieuws wensen de families Wouter, Gomes en Braafheid veel power met het veel te vroege verlies.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s over Conchita Wouter uit Nederland in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Conchita Wouter Nederland Suriname beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook