52-jarige Mulo Directrice Sabitrie Behari uit Suriname overleden – foto’s – Beri

Sabietrie behari Suriname Nederland beri 5t

Ze was een lieve zorgzame dochter, zus, moeder, tante, nicht, collega. Mulo Directrice Sabitrie Behari uit Suriname is overleden. 2 dagen voor haar 53ste jaardag. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De uitvaart is VANDAAG, maandag 30 oktober 2023, in Suriname. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies

Mulo Directrice Sabitrie Behari uit Suriname

Met pijn in ons hart delen wij mede dat Sabitrie Behari geboren op 28 oktober 1970 op donderdag 26 oktober 2023 is overleden.

Sabitrie Behari

In de leeftijd van 52 jaar
Ze was directrice van Mulo School Meerzorg

Uitvaart

De crematie is op maandag 30 oktober 203 te Rijsdijk. Om 8 uur s’ morgens vindt de rouwdienst plaats te Corantijnpolder serie A no 71 bij haar ouderlijke huis. Daarna vertrekt de stoet om 11 uur richting Crematieoord Rijsdijk. Moge haar ziel een goede bestemming vinden en in vrede rusten

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Mulo Directrice Sabitrie Behari uit Suriname in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Lees ook:

Volg ons op social media

Sabietrie behari Suriname Nederland beri 5t

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook