22-jarige Jordy Strijdhaftig is gisteren overleden in Nederland – video

Jordy Strijdhaftig Suriname Nederland beri

Hartverscheurend: Helpen jullie mee met het condoleren van Dennis en Nancy Strijdhaftig – Fernand? Zij moesten veel te vroeg afscheid nemen van hun zoon Jordy Strijdhaftig in Nederland. Hij was in de bloei van zijn leven.

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het zware en veel te vroege verlies.

Jordy Strijdhaftig overleden in Nederland

Johannes 13: 16
Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebben.

Veel te vroeg moest hij het tijdelijke met het eeuwige verwisselen

Jordy Jovario Strijdhaftig

Geboren Amsterdam 20 mei 2001
Overleden Amsterdam 29 oktober 2023
In de leeftijd van 22 jaar
Zoon van Dennis en Nancy Strijdhaftig – Fernand

Uitvaart

Het afscheid is op dinsdag 31 oktober 2023 van 17:00uur – 18:00uur aan Fredroeckesstraat 91. De uitvaart vindt plaats op woensdag 1 november 2023 van 14:00uur – 15:00uur op de Rooms-Katholieke begraafplaats aan de Fred. Roeskestraat 103 – 1076 EE Amsterdam.  De plechtigheid is ook via live streaming te volgen. Klik hier.

Rust zacht onze dierbare zoon je zult eeuwig in onze harten blijven voortleven. Van God komen wij en tot God zullen wij wederkeren. Gelieve geen bloemen en zakdoeken in de kist.

Foto’s

Bekijk onderstaande video om de gedeelde foto’s van de in Nederland overleden Jordy Strijdhaftig te zien. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Lees ook:

Jordy Strijdhaftig Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook