Onze moeder Norine Nibte uit Suriname is overleden – foto’s – Beri

Norine Nibte Suriname nederland beri

86 jaar geleden werd ze geboren in Coronie. Ze was weduwe van Jacques Refos en ze was voor velen bekend als ma Nippie of oma Nibte. Onze moeder Norine Nibte uit Suriname is overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: MORGEN, maandag 30 oktober 2023, is er een singi neti. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Norine Nibte uit Suriname

We zagen het aankomen.
Toch is ze nog plotseling van ons heengegaan,
op de gezegende leeftijd van 86 jaar,

Norine Angelina Nibte

Geboren op 01 september 1937 te Friendship in het district Coronie
Overleden op 21 oktober 2023 in Paramaribo
Ze was meer bekend als ma Nippie of oma Nibte
Ze was weduwe van Jacques Refos.

Uitvaart

Op maandag 30 oktober is de Singi Neti van 20:00 uur tot 24:00 uur aan de Prinsessestraat 255E

De uitvaart vindt plaats vanuit de Kathedrale Basiliek aan de Henck Arronstraat op dinsdag 31 oktober 2023. Gelegenheid tot afscheidnemen kan van 13:30 uur tot 14:30 uur. De rouwdienst begint om 14:30 uur en eindigt om 15:30 uur. Laatste afscheid: 15:30 uur – 16:00 uur. Om 16:00 uur vertrekken wij vanaf de Kathedrale Basiliek naar haar huis aan de Prinsessestraat 255e. En van daaruit gaan we naar de R.K. Begraafplaats aan de Schietbaanweg.

Dankbaar dat ze in vrede naar haar Schepper is teruggekeerd,

Namens Kinderen:
Ricky en gezin
Steven en gezin
Michel en gezin
Floor en Hubert
Alle klein- en achterkleinkinderen.
Wijlen Mary en gezin
Wijlen Kenneth en gezin
Wijlen Marcel en gezin

Foto’s 

Bekijk de gedeelde foto’s van Norine Nibte uit Suriname in onderstaande video en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Norine Nibte Suriname nederland beri

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook