Video – Binnenkijken in het miljoenen huis van Chrisean Rock – DENISE.

Binnenkijken Chrisean Rock celebrity Denise

Velen zijn wel een beetje #ChriseanRock moe. Maar deze nieuwe video willen we jou niet ontnemen.

Ben je benieuwd naar het nieuwe leven van de kersverse moeder? Kijk dan mee. Ze geeft ons namelijk een kijkje in haar privé leven. We mogen meegenieten van haar miljoenen villa. Helemaal zelf verdiend omdat ze alles, maar dan ook alles, deelt met de wereld. Geef het door aan de mensen die haar ook zat zijn, en stiekem toch weer niet. Wij van DENISE. wensen haar veel woonplezier en we wensen alleen maar goede dingen voor haar prachtige baby.

Dit is een artikel van de categorie Celebrity
van DENISE. – Hét Suriname Magazine van FamilieNieuws
Die kun je ook volgen op Facebook

Binnenkijken bij Chrisean Rock

Het was de laatste tijd een beetje moeilijk om Chrisean Rock bij te houden. Vooral vanwege de vreemde besluiten die ze neemt in haar privéleven. Een aantal mensen hebben haar dan ook ‘gecanceld’.  Ik geef ze geen ongelijk, want ze deed eigenlijk alles waar mensen haar voor waarschuwden. Een beetje net als een jouw jongere verwende zusje, je houdt van haar, maar je bemoeit niet meer.

Babydady Blueface

Maar we gaan het nu niet hebben over haar babydady Blueface en ook niet over de eeuwige ruzies met met Jaidyn Alexis. En we gaan het ook niet hebben over haar vermeende relatie met Lil Mabu. De 23-jarige TV-ster en mama van een baby boy is namelijk begonnen aan een splinternieuw hoofdstuk van haar leven. Ze heeft haar eigen huis gekocht: Een 2.6 Million Dollar Home!

In een eerdere video deelde ze haar vreugde: “Ik ga huilen, jongens. Ik heb mijn eerste kind en een plek dat ik thuis kan noemen, een plek waar ik nooit uitgezet zal worden.” Haar nieuwe huis is een symbool van een nieuwe start voor Chrisean en haar kleintje. Wat zijn haar volgende plannen? Wil ze meer kinderen? Ze vertelt hierover in een exclusieve video met Fashionbrand Fashionova.

Bekijk de video

Binnenkijken bij: ChriseanRock Shows Off Her $2.6 Million Dollar Home, mede mogelijk gemaakt door FASHION NOVA.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Chrisean 4L (@every1lovesrock)

Binnenkijken Chrisean Rock celebrity Denise

Tags: #ChriseanRock #Moederschap #EigenHuis #NieuweStart #Babypapa #Levensmijlpaal #Popcultuur #LilMabu

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook